ارزش پیشنهادی برند یا Brand Value Proposition یک نوع تضمین از طرف برند به مشتریان است که میتواند به صورت یک بیانیه یا یک شعار تبلیغاتی باشد، برای مثال میتوان به برند دیجی کالا اشاره کرد که با شعار 7 روز ضمانت برای تعویض کالا توانسته در این امر موفق عمل کند.
ارزش پیشنهادی برند یکی از موثرترین و پرکاربرترین روشها برای بازاریابی است که اکثر برندهای بزرگ با استفاده صحیح از آن توانستهاند به افزایش فروش و ایجاد حس وفاداری در مشتریان برسند. بسیاری از متخصصان بازاریابی، برای درک بهتر ارزش پیشنهادی آن را به سه دسته تقسیم کردهاند:
- عملکردی
- بیان خود
- احساسی
شاید استفاده از این تکنیک کار سادهای به نظر برسد، اما این طور نیست و اکثر برندها برای ایجاد ارزش پیشنهادی برند خود، هزینههای زیادی پرداخت میکنند تا بتوانند به بهترین روش آن را انجام دهند.
در واقع برای استفاده از این روش باید معیارهای زیادی مورد بررسی قرار گیرد تا از تمامی جنبهها حس خوبی به مشتری القا کند.
با بررسی شعار تبلیغاتی برندهای موفق متوجه یک شباهت در آنها میشویم، در واقع تمامی آنها برای افزایش مشتریان و ایجاد حس وفاداری، حاشیه امنی در ذهن آنها ایجاد میکنند و در قالب یک پیام به صورت مستقیم یا غیر مستقیم، محصولاتشان را ضمانت می کنند.
هر کسب و کاری برای موفقیت بیشتر نیاز به استفاده صحیح از ارزش پیشنهادی برند دارد، به همین دلیل تمامی برندها باید با یک آنالیز و برنامه دقیق از این روش بازاریابی بینظیر بهرهمند شوند.
یکی از مزیتهای بزرگ استفاده از ارزش پیشنهادی نسبت به دیگر روشهای بازاریابی، ایجاد حس وفاداری در مشتریان است که این نکته در بلندمدت تاثیر فوقالعادهای در موفقیت یک برند خواهد داشت.
یکی از برندهایی که توانسته حس وفاداری در مشتریان خود را به دست آورد، کمپانی اپل است که میلیونها مشتری وفادار در سراسر جهان دارد و همین مورد یکی از دلایل موفقیت چشمگیر این برند خواهد بود.
7 مثال ارزش پیشنهادی برند:
1. تازگی ارزش پیشنهادی برند
عده بسیاری از مخاطبین و مشتریان تمایل دارند از محصولات جدید استفاده کنند، بنابراین محصولات و خدماتی که شما بهتازگی ارائه دادهاید را خریداری و آزمایش میکنند، زیرا کنجکاو هستند تا با شیوه عملکرد محصول آشنا شوند. پس تازگی خدمات و محصولات یک فاکتور تاثیرگذار بر ارزش پیشنهادی برند خواهد بود.
2. عملکرد بهتر محصولات و خدمات
عده دیگری از افراد تمایل دارند که خدمات و محصولاتی با عملکرد بهتر را استفاده کنند. برای مثال در زمان خرید گوشی تلفن همراه به کیفیت دوربین آن توجه میکنند و خرید خود را بر این اساس انجام خواهند داد. یا فردی که به دنبال گوشی برای انجام بازی است، سرعت پردازنده را مورد بررسی قرار میدهد و خرید نهایی خود را بر این اساس انجام خواهد داد.
3. طراحی محصولات
برای بسیاری از مشتریان و مخاطبین ترکیب رنگ، جنس به کار رفته، طرح و مدل محصول اهمیت ویژهای دارد و این موارد را ارزش تلقی میکنند. برای مثال میتوان به طراحی ظاهری گوشیهای آیفون اشاره کرد که بسیاری از مشتریان را مجاب به خرید این محصول میکند.
4. سهولت در زمان استفاده
بسیاری از افراد خرید خود را بر اساس سهولت و راحتی استفاده از یک محصول انجام میدهند. برای مثال میتوان به عکاسان حرفهای اشاره کرد. این افراد میدانند که دوربینهای Cannon نسبت به دوربینهای Nikon از قابلیتهای بیشتری برخوردار هستند و به آنها اجازه میدهند که با راحتی بیشتر عکسبرداری را انجام دهند.
5. قیمت محصول و خدمات
بسیاری از مشتریان و مخاطبین اولین فاکتور خود را قیمت در نظر میگیرند و در رابطه با این موضوع بسیار حساس هستند؛ بنابراین اگر شما بتوانید خدمات و محصولات خود را با کیفیت بالا و قیمت مناسب ارائه دهید، میتوانید ارزش پیشنهادی برند خود را افزایش دهید و به موفقیت برسید.
6. کاهش ریسک
بدون شک به حداقل رساندن ریسک یک محصول یا خدمات برای هر مشتری مهم خواهد بود، بنابراین بهتر است که شما برای خدمات و محصولات خود ضمانتنامهای را در نظر بگیرید تا با این کار ارزش برند خود را افزایش دهید.
7. سفارشی ساز
شرایطی را تصور کنید که تصمیم به خرید یک لباس دارید و برای انجام این خرید دو راه پیش روی شما قرار دارد. یکی از راهها خرید محصول مورد نظر بهصورت آماده از یک فروشگاه و راه دیگر سفارش محصول مورد نظر خود است. اگر مجموعه شما خدمات سفارشی را ارائه دهد و در قبال آن هزینه چندان زیادی دریافت نکند و محصول را در کوتاهترین زمان ارائه دهد، قطعا انتخاب مشتریان مجموعه شما خواهد بود که این موضوع باعث بهبود ارزش پیشنهادی برند نیز میشود.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.